𝐁𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤!!
Vanaf heden zijn de spreektijden van de weekenddienst veranderd. Namelijk zaterdag om 10.00u en 17.00u en op zondag is deze gewijzigd naar ALLEEN 12.00u. U hoeft niet te bellen als u op deze tijden wilt komen.
 
Nieuwe tandarts-medewerker
Vanaf 1 februari 2019 zal tda. Tiesinga de taken overnemen van tda. Faggioni. Een foto van hem zal nog op de website komen te staan, evenals in de wachtkamer aan de muur..

KNMT-visitatie: werken aan goede mondzorg

In deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen.

 

Tijdens een visitatie nemen daarvoor speciaal opgeleide tandartsen de praktijk onder de loep. Ze kijken naar:

  • Of de praktijk de zaken goed organiseert;
  • Of de praktijk wet- en regelgeving naleeft;
  • Of de patiënt zorg krijgt volgens kwaliteitsnormen.

Na afloop van een visitatie ontvangt een praktijk een rapport met een evaluatie en aanbevelingen.  Met het rapport in de hand kan een praktijk verder werken aan het verbeteren van de door hen geboden kwaliteit. Bezoekt u een praktijk met het visitatielogo van de KNMT dan weet u dus zeker dat u bij een praktijk bent waar kwaliteit voorop staat!

Datum KNMT-visitatie
Deze praktijk is gevisiteerd in het jaar 2018

 

2017-12-18 Wijziging Factoringsbedrijf

Per 1 januari 2018 worden onze rekeningen worden verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de nota dat niet betaald wordt door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van Anders Medical Factoring onvangt u per e-mail, of -indien gewenst- per post. Zorg er daarom voor dat wij de juiste gegevens van u hebben. Aan de balie kunt u een handig kaartje krijgen waarop u kunt aangeven of u uw factuur per e-mail of toch liever per post wilt ontvangen, en hierop kunt u al uw gegevens invullen.

Als u de factuur per e-mail ontvangt kunt u gemakkelijk betalen door in te loggen op www.MijnAndersNota.nl en vervolgens te klikken op de link naar iDeal. Op deze website heeft u ook inzicht in al uw facturen. Heeft u een vraag over uw factuur? Op www.MijnAndersNota.nl vindt u een aantal veelgestelde vragen en informatie. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan onze patiëntenlijn: 085-7606262 (lokaal tarief).

11-9-2017 LET OP onze berichten naar o.a. Gmail komen in spam

Voorkom dat onze e-mail in uw map met spamberichten terecht komt. Om te voorkomen dat u ongewenst e-mailberichten (spam) ontvangt blokkeren een aantal providers berichten die afskomstig zijn van afzenders waarvan het e-mailadres niet in het adresboek van de ontvanger staat.
Om ervoor te zorgen dat u onze e-mails wel ontvangt raden wij u aan om ons e-mailadres info@tandarts-rangel.nl toe te voegen aan uw lijst met vertrouwde afzenders en/of contactpersonen.

11-05-2017 Tandarts Paolo Faggioni maakt zijn entré in de praktijk.

Sinds het vertrek van tandarts Loman is er naarstig gezocht naar een nieuwe tandarts. In de peroon van tandarts Faggioni denken wij een geschikte opvolger voor tandarts Loman gevonden te hebben. Kwaliteit van werken en goede tandarts-patiënt relatie zijn voor hem erg belangrijk. Als jonge tandarts wil hij zo snel mogelijk ervaring opdoen, omdat hij immers in 2016 pas is afgestudeerd. Wij wensen hem succes in dit streven! Tandarts Faggioni is elke donderdag en vrijdagochtend in de praktijk aanwezig.

12-12-2016 Tandarts Loman stopt met zijn werkzaamheden als tandarts.

In verband met gezondheidsredenen is tot onze spijt tandarts Loman helaas genoodzaakt om per 1 januari 2017 te stoppen met zijn werkzaamheden. Wij zullen zo spoedig mogelijk een waarnemer zoeken zodat afspraken door kunnen blijven gaan. Helaas zal het wel voorkomen dat een aantal afspraken verplaatst dienen te worden. Wij wensen Tandarts Loman heel veel gezondheid toe en dat hij snel kan genieten van zijn vrije tijd.

08-06-2016 Mogelijk langere wachttijd voor uw afspraken

Naar aanleiding van een ziekenhuisopname en de revalidatie van Tandarts Loman, kan het voorkomen dat we door wijzigingen van de planning, afspraken moeten verplaatsen. De wachttijd voor het maken van een afspraak zal tijdelijk ook wat langer zijn, dan u bij ons gewend bent. Hiervoor graag uw begrip. Wij hopen dat Tandarts Loman snel weer opgeknapt is en spoedig zijn werkzaamheden volledig kan hervatten.

01-04-2016 Uitbreiding telefonische bereikbaarheid!!!

N.a.v. de uitslag van onze tevredenheidsenquête hebben wij besloten om onze telefonische bereikbaarheid uit te breiden.
Vanaf maandag 4 april zijn wij bereikbaar op maandag t/m woensdag tussen half 9 en 5u. Op donderdag van half 9 tot half 5 en op vrijdag van half 9 tot 12u.
Op maandag hebben wij lunchpauze van 12 tot half 2. Van dinsdag t/m donderdag van 12 tot 1u en kunt u alleen bellen voor spoedgevallen.

Wij komen op TV!

Op dinsdag 29 September 2015 kregen we bezoek van een cameraploeg van RTL 4 voor het programma 'Lifestyle Experience Plus'. Er werden opnamen gemaakt met als thema mondgezondheid in relatie met algemene gezondheid. De uitzending is gepland op zaterdag 10 Oktober om half 2 's middags. Herhaling hiervan vindt plaats op de zondag erna. Alle leden van ons team hebben hun medewerking verleend. 

Hieronder het uitgezonden item uitgezonden op Zaterdag 10 Oktober 2015 in het programma RTL Livestylexperience Plus:

01-11-2015 Vanaf November 2015 is tandarts Wellering geen onderdeel meer van ons team. Haar plaats is ingenomen door tandarts H. Loman (zie ons team).

Sinds enige tijd (maart 2015) is tandartspraktijk Rangel sponsor van een voetbalteam in Sibculo. Met trots dragen de spelesrs hun shirtjes met ons bekende logo. De foto's hieronder spreken voor zich.


23-5-2014

Op vrijdag 23 mei 2014 bezoek van leerlingen van de Casper Diemerschool en de Koningsbergerschool.

Op een informele manier  kregen de leerlingen de gelegenheid vragen te stellen over het gebit en de werkwijze van de tandarts. Een rondleiding door de praktijk en het van dichtbij bekijken van de apparatuur vormden een onderdeel van dit bezoek. ALtijd een geslaagd uurtje. 

22 maart 2013

Geweldig nieuws!!

Gonda is nu gediplomeerd preventieasssistente. Door een opleiding te volgen in Zwolle kan zij nu aan haar functieomschrijving  preventieassistente  toevoegen. Gefeliciteerd met het behaalde resultaat.  Vanaf april 2013 zal zij ook op de woensdagmiddag in de praktijk werkzaam zijn.

 

 

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg