Tarievenlijst tandheelkundige zorg

De tandarts vermeldt op de rekening alle verrichtingen die zijn uitgevoerd met een code. Die code bestaat uit een letter en twee cijfers (bijvoorbeeld C11, periodieke controle). Met behulp van de codes op de rekening kunt u in de Tariefbeschikking tandheelkundige zorg controleren of de bedragen op uw nota juist zijn. Het NZA bepaalt elk jaar de landelijke tarieven die gelden.

 

Indicatie bijkomende materiaal- en techniekkosten tandheelkundige behandelingen

Ieder mens is uniek. En daarmee ook iedere tandheelkundige behandeling. Om daar zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven heeft de Nederlandse Zorgautoriteit bepaald dat bij bepaalde behandelingen materiaal- en techniekkosten additioneel in rekening moeten worden gebracht. Hierdoor krijgt u als patient meer keuzemogelijkheden om die behandeling in te vullen.

Om u vooraf inzicht te geven in die mogelijkheden en de daarbij behorende prijsindicatie, hebben wij het volgende overzicht samengesteld. Om het overzichtelijk te houden hebben we de meest voorkomende behandelingen opgenomen. Indien er sprake is van een tandheelkundige behandeling waarbij materiaal en/of techniekkosten in rekening worden gebracht en u heeft samen met uw behandelaar bepaald hoe deze wordt ingevuld, dan krijgt u hiervoor een individuele prijsopgave of kunt u hierom vragen. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. 

Klik hier om het PDF bestand te downloaden.

 

Uw mondzorgrekening

Samenwerking met Anders Medical Factoring

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom besteden wij het versturen en innen van onze rekeningen per 1 januari 2018 uit aan Anders Medical Factoring. Anders Medical Factoring is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Anders Medical Factoring is een dochtermaatschappij van de Credit Exchange Groep uit Barendrecht.

Uw gegevens zijn veilig

De gehele organisatie dient bij de verwerking van persoonsgegevens te voldoen aan alle door de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en aanverwante wet- en regelgeving gestelde vereisten. Alleen de noodzakelijk en toegestane gegevens worden gebruikt ten behoeve van de dienstverlening voor de klanten van de Credit Exchange Groep. De gegevensverwerkingen door de ondernemingen die deel uitmaken van de Credit Exchange Groep, waaronder Anders Medical Factoring, zijn gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Nota's zijn inzichtelijk

U kunt als patiënt online via www.mijnandersnota.nl inzicht in de nota’s houden. Als u toch telefonisch contact wilt zit er een goed getraind en vriendelijk telefoonteam voor u klaar bij ons op het hoofdkantoor.  Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan maar eens op www.allesoverhetgebit.nl.

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat aan de balie doorgeven. Wij passen dat dan voor u aan zodat u in de toekomst de nota's op papier ontvangt.

Betalen is zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Uw kan gratis betalen via iDEAL. Anders Medical Factoring hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Anders Medical Factoring op 085-7606262 (lokaal tarief). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.