Ons Team

Maak kennis met onze medewerkers

Ons team bestaat uit 8 spontane medewerkers die U graag willen ontvangen.

Ger-Rangel_Tandartspraktijk-Rangel
Ger Rangel

Praktijkeigenaar

Afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam in 1981 en praktijkeigenaar. Na vervulling van de dienstplicht als algemeen practicus gestart in Bergentheim op 2 mei 1983 aan de van Royensweg 7. Sinds oktober 2001 werkzaam in het nieuwe pand op de van der Pijlweg 2.

Jan_Tandartspraktijk-Rangel
Jan Tiesinga

Tandarts

Na zijn studie biochemie, is hij tandheelkunde gaan studeren in Gent, België. Hier studeerde hij af in 2012. Sindsdien heeft hij als ZZPer in diverse praktijken gewerkt zowel in Nederland als in het buitenland. Vanaf 1 februari 2019 maakt hij deel uit van ons team. Op donderdag en vrijdag is hij in de praktijk werkzaam.

Karin-Rangel_Tandartspraktijk-Rangel
Karin Rangel

Tandartsassistente

Sinds dec. 1988 als tandartsassistente in de praktijk werkzaam. Zij werkt dus al ruim 30 jaar in de praktijk! Elke dinsdagochtend en donderdagmiddag is zij in de praktijk aanwezig.

Astrid-Platjes_Tandartspraktijk-Rangel
Astrid Platjes

Tandartsassistente

Na Karin is zij als tandartsassistente het langst in de praktijk. Zij begon hier op 3 februari 1997. Astrid is elke dinsdag en donderdag, maar ook de vrijdag in de praktijk aanwezig.

Gonda-Jonkhans_Tandartspraktijk-Rangel
Gonda Jonkhans

Tandarts- en Preventieassistente

Sinds 29 oktober 2001 (Start van de nieuwe praktijk) is zij al als tandartsassistente in dienst. Eind maart 2013 behaalde zij haar diploma preventieassistente. Vanaf april van hetzelfde jaar is zij als zodanig ook in de praktijk aangesteld. Zij werkt op maandag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag.

Annegien_Tandartspraktijk-Rangel
Annegien Cao Klein Ligtenberg - Borgman

Tandarts- en Preventieassistente

Annegien is in de praktijk gekomen sinds 5 januari 2005. Aanvankelijk als tandartsassistente. Zij kreeg de mogelijkheid een opleiding tot preventieassistente te volgen en behaalde haar diploma in ditzelfde jaar. Van maandag t/m vrijdag is zij in de praktijk werkzaam.

Inge-van-der-Sluis_Tandartspraktijk-Rangel
Inge van der Sluis

Tandartsassistente

Al vele jaren als tandartsassistente gewerkt. In deze praktijk pas sinds 8 januari 2007. Haar werkdagen zijn maandag en woensdag.

Vivienne-van-de-Poll_Tandartspraktijk-Rangel
Vivienne van de Poll

Tandartsassistente

Reeds vele jaren ervaring als tandartsassistente. Officieel sinds 12 augustus 2014 aangenomen. Haar kennis en kunde vormen een welkome toevoeging voor ons team. U ziet haar van maandag tot en met vrijdag in de praktijk.