Ons Team

Maak kennis met onze medewerkers

Ons team bestaat uit 8 spontane medewerkers die U graag willen ontvangen.

Ger Rangel
Ger Rangel

Tandarts/Eigenaar

In 1981 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hierna voor 16 maanden als tandarts gewerkt bij de cavalerie in Amersfoort. Sinds 1983 gevestigd als tandarts te Bergentheim en vanaf 2001 in het nieuwe pand aan de van der Pijlweg.

Karin-Rangel_Tandartspraktijk-Rangel
Karin Rangel

Tandartsassistente

Karin is sedert 1988 als tandartsassistente werkzaam in de praktijk en daarmee degene die het langst hier haar taken vervult. U treft haar aan op dinsdag , woensdag en donderdag in de praktijk.

Astrid-Platjes_Tandartspraktijk-Rangel
Astrid Platjes

Tandartsassistente

Na Karin is zij als tandartsassistente het langst in de praktijk. Zij begon hier op 3 februari 1997. Astrid is elke dinsdag en donderdag, maar ook de vrijdag in de praktijk aanwezig.

Inge-van-der-Sluis_Tandartspraktijk-Rangel
Inge van der Sluis

Tandartsassistente

Al vele jaren als tandartsassistente gewerkt. In deze praktijk pas sinds 8 januari 2007. Haar werkdagen zijn maandag en woensdag.

Gonda-Jonkhans_Tandartspraktijk-Rangel
Gonda Jonkhans

Tandarts- en Preventieassistente

Sinds 29 oktober 2001 (Start van de nieuwe praktijk) is zij al als tandartsassistente in dienst. Eind maart 2013 behaalde zij haar diploma preventieassistente. Vanaf april van hetzelfde jaar is zij als zodanig ook in de praktijk aangesteld. Zij werkt op maandag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag.

Suzann Altena

Tandarts- en Preventieassistente Suzanne is sinds oktber 2020 ons team komen versterken. Zij zal op maandag, dinsdag aanwezig zijn. Verder is zij elke vrijdagochtend in de praktijk.